Hollands Kroon

Afsluitdijk twee nachten afgesloten

Advertentie:

Den Oever – De Afsluitdijk wordt in het weekend van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni twee nachten afgesloten. De afsluiting is van kracht tussen 22.00 uur en 08.00 uur en betreft het traject tussen Den Oever en knooppunt Zurich. Tijdens deze uren wordt het verkeer omgeleid via de Houtribdijk N307 (dijk Enkhuizen-Lelystad) en de Flevopolder.

De afsluiting is noodzakelijk om verkeersmaatregelen te verplaatsen naar de andere rijbaan en om herstelwerkzaamheden uit te voeren op de A7 en bij de bruggen.

Verkeer naar Friesland:
– Verkeer vanuit het (zuid)westen van Nederland richting Friesland kan omrijden via de snelwegen A9/A1 en A6.
– Verkeer vanuit de kop van Noord-Holland richting Friesland kan de N307 Houtribdijk (Enkhuizen – Lelystad) en de A6 gebruiken.

Verkeer naar Noord-Holland en het (zuid)westen van Nederland:
– Verkeer vanuit Friesland richting het (zuid)westen van Nederland kan omrijden via de A6/A1 en A9.
– Verkeer vanuit Friesland richting de kop van Noord-Holland kan omrijden via de A6 en de N307 Houtribdijk (Lelystad – Enkhuizen).

De extra reistijd bedraagt tussen de tien en negentig minuten, afhankelijk van vertrekpunt en bestemming. Meer informatie over de werkzaamheden en actuele verkeersinformatie is te vinden op de website van Rijkswaterstaat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button