Hollands Kroon

Lentetuin lanceert boek

Advertentie:

Breezand – Voor de allerlaatste keer kwam het Lentetuinbestuur eerder in juni bijeen om het Lentetuinboek langs te brengen. Door negen bestuursleden zijn de eerste bijna driehonderd boeken uitgedeeld aan (oud-)vrijwilligers, inzenders, toeleveranciers en sponsoren.

Het 120 pagina’s tellende “Lentetuinboek” bevat niet alleen een schat aan foto’s en krantenknipsels, maar ook persoonlijke verhalen en anekdotes die de sfeer en de veranderingen door de jaren heen weerspiegelen. Interviews met diverse (oud-)vrijwilligers geven een extra dimensie aan het rijke verleden van dit lokale evenement.

Marieke van Lierop, een van de initiatiefnemers en kartrekker van het project: “Dit boek is een blijvende, tastbare herinnering aan al die bijzondere jaren Lentetuin. Het is in vele vrije uren met plezier, zorg en de beste intenties samengesteld. Ik hoop dat u ervan geniet en het leest met trots, een stukje weemoed en bovenal: een brede glimlach.”

Museum Oud Anna Paulowna
De komende dagen worden de laatste boeken verspreid. Het restant van de totaal vijfhonderd exemplaren komt vanaf komend weekend in Museum Oud Anna Paulowna te liggen. Bezoekers kunnen het museum en het boek verkennen op dinsdag- en zondagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur aan de Zandvaart 5 in Breezand.

De Stichting Lentetuin Breezand benadrukt haar dankbaarheid aan iedereen die zich sinds de start in 1981 heeft ingezet voor het succes van de Lentetuin.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button