Den Helder

Telefoonstoring ziekenhuis Den Helder (update)

Adverentie

De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft momenteel op locatie Den Helder te maken met een storing in het telefoonnetwerk. Daarom is het ziekenhuis van buitenaf slecht telefonisch bereikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Probeert u een afdeling in het ziekenhuis te bereiken? Dan is het advies om het later nog eens te proberen. Heeft u snel hulp nodig? Bij spoed kunt u zoals gebruikelijk 112 bellen. De meldkamer heeft via een speciale spoedlijn wel de mogelijkheid om het ziekenhuis te bereiken.

Update
In eerste instantie stond in het artikel dat het ziekenhuis niet bereikbaar was, maar het is slecht bereikbaar. “Als het niet lukt moeten de mensen het gewoon nog een keer proberen”, laat woordvoerster Marieke de Vries weten.

Update 2
Alle problemen (met de telefoon) zijn opgelost!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button