Den Helder

Website Helders perspectief online

Advertentie:

Koninklijke Marine, Woningstichting Den Helder en gemeente Den Helder zijn initiatiefnemers van het Helders perspectief. Vanaf heden is de website online. Met informatie over onder meer het proces om te komen tot het Helders perspectief. En wie er al bij betrokken zijn. Ook andere organisaties worden gevraagd zich aan te melden. Om mee te denken en werken aan dit perspectief. Den Helder heeft een verhaal te vertellen. Welk verhaal dat is wordt gezamenlijk gevormd en uitgedragen.

Den Helder is volop in beweging en ontwikkelt zich van krimp naar groei. Het bedrijfsleven floreert, het aantal vacatures neemt toe en door de energietransitie worden nieuwe markten aangeboord. Deze positieve ontwikkelingen brengen uitdagingen met zich mee. Uitdagingen op het gebied van wonen, werken, leren en recreëren. Hoe beantwoorden we belangrijke toekomstvragen die essentieel zijn om de enorme potentie van Den Helder volledig te benutten? De Koninklijke Marine, Woningstichting Den Helder en Gemeente Den Helder slaan de handen ineen. Samen met zoveel mogelijk betrokken stakeholders werken zij aan het perspectief van de stad.

De eerste stappen zijn gezet met ruim dertig betrokken organisaties. Meer stakeholders zijn zeer gewenst. Organisaties die meer willen weten kunnen contact opnemen met Michael van Alderwegen. Via
06-24567705, per mail michael@heldersperspectief.nl of via het contactformulier op de website www.heldersperspectief.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button