Den HelderJeugdVideo

3D Streetart festival in Helderse binnenstad (video)

Adverentie

Den Helder – De binnenstad van Den Helder was zondag niet alleen het toneel van de maandelijkse koopzondag, maar ook van het 3D Streetart festival voor kinderen. De deelnemers maakten een tekening rond het thema “Zon, Zee en Strand”. De lokale ondernemers hadden prijzen beschikbaar gesteld voor de mooiste tekeningen.

Drie jaar geleden werd voor School 7 in Den Helder de eerste 3D streetart tekening gemaakt door de Amerikaanse kunstenaar Nate Baranowski. Sindsdien mogen de inwoners van Den Helder ieder jaar genieten van nieuwe creaties in de Helderse binnenstad. Het festival voor de jeugd trok dit jaar minder deelnemers dan in 2019, maar het positieve daarvan was dat alle deelnemers in de prijzen vielen!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button