112

Aanhouding na mishandeling

Den Helder – De politie heeft zondagmorgen een 29-jarige man uit Den Helder aangehouden wegens mishandeling van een 18-jarige plaatsgenoot.

Omstreeks 04.10 uur kreeg de politie melding van een mishandeling op het Julianaplein. Ter plaatse trof de politie het slachtoffer op de grond aan. Hij bleek na een incident op de grond terecht te zijn gekomen en hier tegen zijn hoofd te zijn geschopt. De man werd voor onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Op basis van verklaringen van omstanders kon de politie korte tijd later een verdachte aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Een onderzoek wordt ingesteld naar het incident en de aanleiding hiervoor.

Eventuele getuigen die nog niet door de politie zijn gehoord worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button