Den Helder

Dit jaar geen vaarvakantie Sjaak Pach Stichting

Advertentie:

Den Helder – De vaarvakantie 2020 van de Sjaak Pach Stichting gaat niet door vanwege COVID-19. Vandaag, zondag 26 juli, zou een feestje moeten zijn voor veertig lichamelijk gehandicapte jongeren die de Stichting zou verwelkomen aan boord van de Prins Willem Alexander. Samen met zo’n vijftig vrijwilligers moest het weer een fantastische vaarweek worden.

“Voor de komende week waren wij helemaal volgeboekt”, vertelt penningmeester Cindey Ekkebus. “Medio mei kwam echter het bericht dat, vanwege de richtlijnen coronavirus, de “Prins Willem Alexander” niet gaat varen tot zeker 1 september 2020. Daarnaast zal het beleid van 1,5 meter afstand nog lange tijd voortduren. Het bestuur was daardoor genoodzaakt de vaarvakantie 2020 te annuleren. Ook voor het bestuur staat gezondheid van de deelnemers en vrijwilligers voorop.”

Helaas gaan de plannen voor een jaar de kast in. “Hopelijk kunnen wij in 2021 weer een prachtige reis maken. We vinden het erg jammer voor de deelnemers die zo hebben uitgekeken naar deze bootreis en hopen dat donateurs en bedrijven ons blijven steunen, zodat wij volgend jaar onze vaarvakantie weer kunnen aanbieden aan deze doelgroep.” De datum van de vaarvakantie 2021 wordt uiterlijk 1 oktober op de site www.pachstichting.nl vermeld.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button