112

Scooterongeluk door nat wegdek

Adverentie

Den Helder – Een scooterbestuurster raakte maandagmiddag gewond op de rotonde De Vijfsprong in Den Helder, bij de watertoren. Door de grote hoeveelheid regen die in korte tijd viel was het erg glad geworden.

De vrouwelijke scooterbestuurster zou vermoedelijk door de regenval / gladheid op de rotonde hard ten val zijn gekomen, waarbij zij gewond raakte, aldus de politie. Zowel de politie als een ambulance rukten uit naar het ongeval.

De politie sloot tijdelijk één van de rijbanen (richting het station / centrum) op de rotonde af voor het verkeer. Over de aard van het letsel is niets bekend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: