Hollands Kroon

Vrijwilligers Ed en Johan gaan zweven

Hollands Kroon – De Holland Kroonse uitdaging mocht enig tijd geleden namens Zweefvliegcentrum Noordkop twee zweefvluchten aanbieden. Dit als tegenprestatie voor ontvangen hulp. In overleg is toen besloten om dit aan twee vrijwilligers aan te bieden. Die vrijwilligers konden daarvoor genomineerd worden.

Er volgden vele nominaties. Allemaal goed gemotiveerd en iedereen verdiende deze blijk van waardering. Toch moest er een keuze gemaakt worden, want er zijn voor deze actie slechts twee vluchten beschikbaar. Uit de nominaties heeft de Matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging twee vrijwilligers gekozen. Dit zijn Ed van Coolwijk en Johan Bossen.

Op zondag 19 september mogen Ed en Johan, indien het weer het toelaat, een zweefvlucht meemaken. Ook interesse in meevliegen? Kijk dan hier: zweef.nl/meevliegen.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button