112

Wateroverlast in de regio, plafond Action Schagen stort in

Kop van Noord-Holland – Code geel zorgde maandagmiddag in de regio voor de nodige regenval. Bij de Action in Schagen hield een deel van het plafond het niet en dat zorgde uiteraard voor de nodige schade. De winkel is de rest van de dag gesloten. Elders in de regio had vooral het verkeer last van het water.

De brandweer van Callantsoog werd opgeroepen voor een melding van wateroverlast op de Achterweg in Callantsoog. Op de desbetreffende locatie was op meerdere plekken last van wateroverlast. Op een parkeerplaats steeg het water zodanig dat het een gevaar werd voor de auto’s. Enkele parkeerplaatsen stonden al snel helemaal blank door de grote hoeveelheid regen die in korte tijd viel.

Op de weg van Den Helder naar Callantsoog, langs de duinen, kwam de weg op meerdere plekken ook blank te staan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button