Uitgaan

Jim de Groot geeft zomerconcert in het Timorpark

Den Helder – De Serviceclubs in Den Helder organiseren op zondag 7 augustus weer een gratis zomerconcert in het Timorpark in Den Helder. Dit keer een concert van Jim de Groot dat om 14.30 uur start bij de muziekkoepel.

Jim de Groot is muzikant en theatermaker en daarnaast was hij te zien in grote musicals en optredens op televisie. In 2015 speelde de Groot de rol van Jezus in het jaarlijkse televisiespektakel “The Passion”. Op 7 augustus komt hij dus naar Den Helder en de zanger belooft er een mooi uur van te maken. Iedereen is van harte welkom bij dit gratis te bezoeken concert. Voor stoelen wordt gezorgd en daarnaast zijn ook eigen stoelen en kleedjes van harte welkom. Cateringbedrijf ZeeZicht verzorgt de inwendige mens en komt naar het park met een bakfiets vol lekkers.

Dit gratis concert wordt mogelijk gemaakt door alle serviceclubs in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button