Uitgaan

Te Kek geeft gratis concert

Advertentie:

Oudeschild – Vijfentwintig jonge muzikanten, die samen het Te Kek Strijkorkest vormen, geven op zaterdag 30 juli een gratis concert op het terras van Museum Kaap Skil. Het concert begint om 15:00 uur en is, los van een eventueel museumbezoek, gratis toegankelijk.

De muzikanten zijn allemaal tussen de twintig en dertig jaar oud. Het jonge orkest staat onder leiding van violist Johan Olof en heeft als doelstelling klassieke muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen ze door de keuze van het repertoire, het ontbreken van een strikte concert- etiquette en de gratis toegang. Het strijkconcert zal ongeveer een uur duren.

Wie vooraf of achteraf het museum wil bezoeken, moet wel entree betalen. Met een Museumkaart of Texelpas is het museumbezoek gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button