Nieuws

Assistent-coach Suns tekent bij

Advertentie:

Tristan van Santen heeft onlangs voor één seizoen bijgetekend als assistent-coach bij Den Helder SUNS. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk als hoofdcoach voor het U21 team dat uitkomt in de Dutch Talent League.

De 29-jarige Van Santen kwam vorig jaar naar Den Helder na drie jaar actief te zijn geweest als jeugdcoach bij onder anderen de HarlemLakers in Amsterdam en de Noord-Hollandse selectieteams. Daarvoor verdiende hij zijn sporen als jeugdcoach bij Alkmaar Guardians en HBC in woonplaats Heerhugowaard.

Van Santen was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor tal van zaken bij de SUNS-herenploeg, waaronder scouting, voorbereiding op aankomende wedstrijden en individuele (herstel)trainingen. Tevens was hij hoofdcoach van het U18 team dat uitkomt in de eredivisie. Komend seizoen richt hij zich naast coaching ook op het halen van een BT-4 coachdiploma en actief blijven bij scholenprojecten in Hoorn en het SUNS ASSIST programma.

Bron: Den Helder Suns

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button