112

Man en vrouw neergestoken in Spoorstraat, twee aanhoudingen (update)

Adverentie

Bij een steekpartij in het centrum van Den Helder zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Wel kan een woordvoerder van de politie bevestigen dat er twee gewonden zijn. Het zou gaan om een man en een vrouw. Zij werden neergestoken in de Spoorstraat. Een traumahelikopter en twee ambulances kwamen ter plaatse.

De dader(s) was enige tijd voortvluchtig. Na de steekpartij is hij richting de McDonald’s gerend, blijkt uit de Burgernet-melding. Het zou gaan (vermoedelijk, aldus de politie) om een man met Antilliaanse achtergrond. Hij draagt een licht shirt dat onder het bloed zit. Later bleek dat er mogelijk twee daders waren. Rond half acht kwam de melding dat twee personen als verdachte zijn aangehouden.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Inter Visual Studio / Lindsay Zoetelief

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button