Hollands Kroon

Pinautomaat hapert tijdens festiviteiten

Advertentie:

DEN OEVER – De enige pinautomaat in Den Oever heeft het soms zwaar te verduren en vooral tijdens de Flora en Visserijdagen. Dan draait deze overuren om de klanten te voorzien van cashgeld.

Want ja, als je een drankje gaat halen in één van de gelegenheden dan moet er of met cashgeld worden betaald of je moet vooraf munten kopen. En dat laatste gebeurt ook nog met gewoon geld.

Nu zijn er al meer klachten geweest over de pinautomaat dat deze buiten gebruik is door een storing. Nu kan dat uiteraard altijd gebeuren, maar volgens de inwoners van Den Oever was het tijdens de Flora en Visserijdagen meerdere keren raak.

De desbetreffende bank schrijft op facebook dat zij er alles aan doen om het te verhelpen. “ Het blijkt een enorme uitdaging om de enige geldautomaat in Den Oever draaiende te houden tijdens zo’n groot evenement als de Flora. We doen ons uiterste best. Groetjes Rosanne”.

Gelukkig duurt zo’n storing meestal niet zo lang en wil de middenstand wel meewerken om de mensen aan contant geld te helpen. Maar ja het moet natuurlijk niet te gek worden.

Misschien een idee voor volgend jaar. Ga nu alvast sparen en doe het geld in een oude sok, zodat je volgend genoeg contant geld bij de hand hebt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button