Den Helder

Astrid Veldman nieuwe coördinator Odensehuis

Den Helder – De eerste opbouwfase is achter de rug en bezoekers kunnen elkaar weer ontmoeten in Odensehuis Den Helder. Ook heeft het bestuur Astrid Veldman aangesteld als coördinator.

Per 1 september zal Astrid Veldman, afkomstig uit ’t Veld, zich gaan inzetten voor de deelnemers van het Odensehuis. Mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie, hun partners en omgeving kunnen in het Odensehuis elkaar ontmoeten, activiteiten ondernemen en ervaringen uitwisselen in een vertrouwde omgeving. Astrid ziet er naar uit Odensehuis Den Helder verder te helpen versterken.

Aanmelden voor bezoek
De locatie is voor iedereen toegankelijk. Een indicatie is niet nodig en deelname is, op een kleine bijdrage voor de lunch na, gratis. Odensehuis Den Helder is iedere dinsdag en donderdag geopend tussen 12:00 en 16:00 uur. In verband met coronamaatregelen worden nieuwe deelnemers gevraagd zich aan te melden via secretaris@odensehuisdenhelder.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button