DefensieDen Helder

Docu over Helderse veteranen op Regio Noordkop TV

Regio Noordkop – 75 Jaar vrijheid. Het zou groots worden gevierd in Nederland, maar door de komst van corona werd alles anders. Ook de veteranendag in Den Helder ging dit jaar niet door. Documentairemaakster Micky Heiligenberg maakte echter wel een documentaire over de Helderse veteranen. Die is deze week te zien op Regio Noordkop TV.

De lokale docu, vooral bedoeld voor de jeugd, ging onlangs in besloten kring in première. Regio Noordkop TV toont de docu deze week vier keer op het eigen tv-kanaal, dat bij alle aanbieders gratis te ontvangen is. De documentaire duurt ongeveer drie kwartier en is te zien op de volgende uitzendtijden:

Woensdagavond 26 augustus om 21.00 uur
Donderdag 27 augustus om 11.00 uur
Zaterdag 29 augustus om 14.00 uur
Zondag 30 augustus om 14.00 uur

Het tv-kanaal van Regio Noordkop is bij Ziggo te vinden op digitaal kanaal 41, bij KPN op 1463 en klik hier voor alle overige aanbieders. Het is ook mogelijk via regionoordkop.nl het tv-kanaal te bekijken, klik dan op ‘Live TV‘.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button