Sport

Schaatsdroogtrainingen in de openlucht met Sport Nu

Westerland – Schaatsen belast andere spieren dan degene die doorgaans gebruikt worden in het dagelijks leven. De schaatsers die goed voorbereid het ijs op willen, beginnen daarom met schaatsdroogtrainingen. Sport Nu geeft zes trainingen in de open lucht met specifieke oefeningen voor de schaatsspieren in enkels, romp en benen.

Deze oefeningen maken de spieren sterker en zorgen voor meer balans bij schaatsen. Er is tijdens de trainingen veel aandacht voor de juiste schaatshouding en schaatstechniek. Dit door de conditie, reactievermogen en explosiviteit te trainen, wat weer zal zorgen voor meer snelheid bij het schaatsen.

De trainingen worden gegeven door Sport Nu Westerland en worden gegeven bij de Waddenzee. Er is keus uit woensdagavond of zondagochtend vanaf 2 en 6 september. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website of bel voor meer informatie met Broer van der Tuin 06-53730319.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button