Sport

Schaatsdroogtrainingen in de openlucht met Sport Nu

Adverentie

Westerland – Schaatsen belast andere spieren dan degene die doorgaans gebruikt worden in het dagelijks leven. De schaatsers die goed voorbereid het ijs op willen, beginnen daarom met schaatsdroogtrainingen. Sport Nu geeft zes trainingen in de open lucht met specifieke oefeningen voor de schaatsspieren in enkels, romp en benen.

Deze oefeningen maken de spieren sterker en zorgen voor meer balans bij schaatsen. Er is tijdens de trainingen veel aandacht voor de juiste schaatshouding en schaatstechniek. Dit door de conditie, reactievermogen en explosiviteit te trainen, wat weer zal zorgen voor meer snelheid bij het schaatsen.

De trainingen worden gegeven door Sport Nu Westerland en worden gegeven bij de Waddenzee. Er is keus uit woensdagavond of zondagochtend vanaf 2 en 6 september. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website of bel voor meer informatie met Broer van der Tuin 06-53730319.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button