Sport

Seizoenskaarten Suns voor personeel ziekenhuis

Den Helder Suns, uitkomend in de hoogste klasse van het Nederlandse Basketball (DBL) heeft op 26 augustus 2020 kosteloze seizoenkaarten aangeboden aan Noordwest Ziekenhuisgroep. De kaarten zijn bedoeld om de medewerkers van het ziekenhuis, in deze hectische Coronatijden, een sportief en gezellig avondje uit aan te bieden.

“Wij waren verrast en blij toen wij werden benaderd door Den Helder Suns met dit aanbod. Er is de laatste tijd veel gevraagd van onze medewerkers en de komende tijd gaat dit niet veranderen. Met Suns voor de Zorg kunnen de collega’s. uitkijken naar een leuk avondje uit”, aldus woordvoerder Jannie van Kalsbeek.

“Den Helder Suns heeft een insteek op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Als club zijn wij goed geïntegreerd in de samenleving en dan is het logisch dat wij iets terug doen. Wij hopen vele zorgverleners een sportief en gezellig avondje uit aan te bieden”, vertelt voorzitter Maarten Bais.

De kaarten zijn aangeboden door coach Peter van Noord en captain Boyd van der Vuurst de Vries. De basketballcompetitie start begin oktober.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button