Cultuur/NatuurUitgaan

Start van een nieuw theaterseizoen

Advertentie:

Den Helder – Theater de Kampanje presenteert een nieuw theaterprogramma. Met letterlijk wat passen en meten vinden er dit najaar veel mooie voorstellingen plaats. Dat het anders georganiseerd moet worden dan gebruikelijk is een feit. Uiteraard kunnen bezoekers, ondanks de maatregelen, van een onbezorgd avondje uit genieten.

Zonder anderen te kort te willen doen is het theater enorm blij met de komst van onder andere Veldhuis en Kemper, Nasrdin Dchar, André Kuipers, Lebbis, Sanne Wallis de Vries, de Ashton Brothers en de Verleiders. De voorstellingen worden zonder pauze gespeeld en het drankje mag mee de zaal in. Sommige voorstellingen zijn iets korter waardoor ze twee keer op een avond uitgevoerd kunnen worden. En uiteraard zitten de bezoekers op 1,5 meter afstand van elkaar doordat er telkens twee stoelen en een hele rij vrij wordt gelaten tussen de reserveringen.

Kaartverkoop
Zaterdag 5 september start de online verkoop om 10:00 uur. Door Vriend van de Kampanje te worden kan eerder worden gereserveerd en daarmee tegelijkertijd het theater te steunen in deze onzekere tijden.

Dit seizoen wordt geen theatergids verspreid zoals gebruikelijk, maar is er een compacte najaarsbrochure gemaakt met alle voorstellingen tot en met 31 december. Deze folder is op te halen bij Theater de Kampanje, Restaurant Stoom en de regionale bibliotheken (School 7, Nieuw Den Helder, Julianadorp, Wieringerwerf / De Cultuurschuur, Anna Paulowna, Schagen en Texel). Het programma is ook te vinden op de website van de Kampanje www.kampanje.nl.

Het tweede deel van het seizoen, vanaf 1 januari volgend jaar, wordt later in het jaar bekend gemaakt. Door het seizoen in tweeën te splitsen, kan het theater flexibel inspelen op alle ontwikkelingen. Het theater hoopt veel trouwe bezoekers weer terug te zien dit najaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button