Den Helder

Groot onderzoek naar koopgedrag

Adverentie

Den Helder – De gemeente Den Helder zet zich samen met de provincie en de winkeliers in voor een aantrekkelijke binnenstad, winkelcentra en een compleet winkelaanbod in Den Helder en Julianadorp. Om dit zo goed mogelijk te doen, start begin september een groot onderzoek naar het koopgedrag van klanten. Dat onderzoek brengt in beeld waar de inwoners kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden.

I&O Research en bureaus BRO en BSP voeren het onderzoek, onder de naam ‘Koopstromenonderzoek Randstad 2021’, uit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Begin september ontvangt een groot deel van de huishoudens een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst vanaf 1 september invullen via www.startvragenlijst.nl/koopgedrag.

Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 horeca cadeaukaarten van 25 euro verloot. Kijk voor meer informatie kijk op www.kso2021.nl. Daar staat onder andere een kort filmpje met uitleg over het onderzoek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button