Den Helder

Benefietmiddag in Julianadorp voor Stichting Surfivor

Den Helder/Julianadorp – Eetcafé ’t Juffertje in Julianadorp organiseert zondagmiddag 4 september een benefietmiddag voor Stichting Surfivor. Met live optredens in de tuin, een tombola, eten en drinken hopen de eigenaren Annemarie en Gerard een mooi bedrag op te halen voor de stichting, die gestart is in Julianadorp.

Stichting Surfivor is een organisatie die zich inzet voor hulpverleners met PTSS. Door middel van surftherapie op de stranden van Julianadorp, Wassenaar en Ouddorp leren de deelnemers weer grip te krijgen op hun leven dat door PTSS flink overhoop gegooid is. Annemarie: “We zagen een aflevering van ‘Weet ik veel’ waarin aandacht werd geschonken aan deze stichting. Een prachtig initiatief en dat in ons eigen Julianadorp. Gerard en ik wisten meteen dat we daar iets voor wilden doen.”

Tijdens de benefietmiddag treden verschillende acts op. Veteraan Joe Tenessee, zelf gediagnosticeerd met PTSS, is een singer-songwriter die rauwe countrysongs zingt en schrijft recht vanuit het hart. Zangeres Lyanda brengt een ander repertoire. De zangeres, bekend van onder andere topformatie Sesam, zingt diverse nummers variërend van de jaren ’70 tot nu. Het muzikale duo JeKoen bestaat uit Jeroen Reijs en Koen Snoek. Samen brengen zij gezellige meezingers. De middag wordt afgesloten door Boem Funkyhouse. DJ Erik Houweling en saxofonist Bas Koning brengen van een mooie mix van House gecombineerd met Funk/Jazz improvisatie op saxofoon.

De benefietmiddag begint om 14.00 uur in de tuin van Eetcafé ’t Juffertje aan de Keizerskroon in Julianadorp.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button