Den Helder

Gemeente verhuurt gymzalen aan particulieren

Den Helder – Wie een ruimte zoekt om met meerdere personen te sporten, kan via de gemeente Den Helder een gymzaal huren. Hiervoor zijn twee zalen in Julianadorp en vier in Den Helder beschikbaar. Voor net geen €22,- per uur zijn deze te boeken op maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Het verhuren van gymzalen is niet nieuw, veel scholen maken er gebruik van. Maar vooral particulieren tot dusver nauwelijks. De gemeente wil de zalen graag optimaal benutten en promoot daarom het ‘sporten om de hoek’. De gymzalen zijn bijvoorbeeld te huur om een partijtje te zaalvoetballen, voor een sportief uitje of voor een uurtje gymnastiek.

Sport- en spelmaterialen zoals ballen en matjes zijn verkrijgbaar bij Team Sportservice Den Helder via https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder, het sportloket voor de gemeente. Reserveren van een gymzaal (minstens twee dagen voor het gewenste gebruik) kan telefonisch via nummer 14 0223 of via de site van de gemeente Den Helder: www.denhelder.nl/gymzaal.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button