Cultuur/NatuurUitgaan

Herman Brood Tribute show bij De Polderei

Adverentie

Hollands Kroon – De band GO NUTZ! brengt haar Herman Brood trip op zaterdagavond 3 september naar de Polderei in Anna Paulowna. GO NUTZ! neemt het publiek mee op een reis door de discografie van Nederlands grootste rock ’n roll artiest ooit. De show zal starten om 20.30 uur.

Met ruim veertig nummers op de setlist brengt GO NUTZ! een muzikale ode aan Herman Brood. De band neemt het publiek mee naar de verschillende periodes uit zijn lange carrière. GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan ook op de setlist. De bekendste zoals ‘I love you like I love myself’, ‘Hotshot’ en ‘I don’t need you’ haalden verschillende hitlijsten.

GO NUTZ! staat bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muziek van Herman Brood. Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook nummers als ‘When I get home’ en ‘Born before my time’ niet. Maar er is nog veel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen nemen af en toe de lead!

Met een bezetting die recht doet aan het brede oeuvre komen alle hits voorbij, veelal in hun originele versie. Bekend geworden onder de naam Huize Ria heeft de band afgelopen jaren naam gemaakt in het circuit en onder de volgers van Brood muziek. Het concert stond eerder gepland op 2 maart 2022. Door omstandigheden ging het toen niet door. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button