Uitgaan

Rotary organiseert leefstijlavond

Advertentie:

Middenmeer – Rotaryclub Wieringerland organiseert op woensdag 28 september in de Meerhoeve aan de Cultuurweg 4 een leefstijlavond. Vanuit het oogpunt van community service is een ieder uit de Noordkop van harte welkom.

De Rotaryclub biedt een mooie, interessante en inspirerende avond. In samenwerking met huisarts Wendeline Alderlieste (Huisartsenpraktijk Middenmeer) en professor Jos de Koning (bewegingswetenschapper verbonden aan de VU) is een mooi programma samengesteld. Beiden zijn ook de sprekers op deze avond.

De bezoekers zullen informatie, inspirerende verhalen, toelichtende beelden en lekkere gezonde hapjes en drankjes voorgeschoteld krijgen waarmee de organisatoren laten zien hoe belangrijk, maar ook hoe lekker een gezonde leefstijl kan zijn. Niet alleen informeren maar ook een stukje entertainment zal in het programma geïntegreerd worden. Na afloop ontvangen alle bezoekers een goed gevulde goodie-bag met lokaal geteelde groente en fruit.

Er kunnen maximaal 400 bezoekers worden ontvangen. De entree bedraagt €10,-. De zaal gaat on 19:00 uur open en om 19:30 vangt het programma aan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button