Cultuur/NatuurUitgaan

Kunstige fotografietentoonstelling Urban Oasis in Kunsthal 45

Adverentie

Den Helder – Kunstenaar Peter Spaans vertelt in Kunsthal 45 over zijn fotografie als onderdeel van de beeldende de kunst en de boeken die hij daarover heeft samengesteld en uitgegeven. Urban Oasis laat een overzicht van zijn werk door de jaren heen zien en de ontwikkeling die hij daarin heeft doorgemaakt. Ook zijn er boeken ter inzage en te koop, die daarvan een weerslag zijn.

De eerste XTRA-activiteit tijdens de Boekenmiddag vindt plaats op zaterdag 2 september, aanvang 15.00 uur. Zijn boek ‘On the Road too’ met foto’s van een rondreis door de VS, is te zien als onderdeel van Urban Oasis, en vormt daarbij het aanknopingspunt.

Naast Peter Spaans tonen Jan Theun van Rees, Jacqueline Kooter, Michiel Kluiters, Jackie Mulder en Alexander van Bakel in ‘Urban Oasis’ werk dat met elkaar een prachtige eenheid vormt, en de grenzen van de traditionele fotografie ver overschrijdt.

Toegang inclusief koffie, thee en iets lekkers:
€ 7,50, Vrienden € 5,00, tot 21 jaar vrij. Aanmelding via info@kunsthal45.nl gewenst.

Kunsthal 45 is te vinden op de Kroonpassage nummer 36 in Den Helder.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button