Den Helder

Aanmelden evenementen 2020

Advertentie:

Wie volgend jaar in Den Helder een evenement, activiteit of toernooi organiseert, kan dit voor 28 oktober 2019 doorgeven aan de gemeente. Deze informatie is nodig om te voorkomen dat evenementen met een (veiligheids-)risico tegelijk plaatsvinden.

De aanmeldingen komen in de regionale evenementenkalender te staan. Met dit regionale overzicht is het mogelijk om een ongewenste samenloop van risicovolle evenementen te voorkomen. Zo kan men rekening houden met de planning voor eventuele inzet van bijvoorbeeld brandweer of politie. De hulpdiensten maken ook gebruik van de kalender. Meer informatie is te vinden op de pagina evenement aanmelden voor regionale kalender.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button