Sport

Cricket Club Den Helder kampioen landelijke 2e klasse

Adverentie

Cricket Club Den Helder is landelijk kampioen geworden van de 2e klasse. De club speelt al vijf jaar mee in de landelijke cricketcompetitie van de KNCB (Koninklijke Nederlandse Cricket Bond).

“Dit jaar speelden wij in de 2e klasse (van de 4) en hebben wij na een nek aan nek race met VRA, de klasse gewonnen. Dit is een fantastisch prestatie, zeker voor een jonge club”, laat Rizwaan Khan weten. “Dankzij onze prestaties zetten wij niet alleen cricket, maar ook Den Helder en onze mooie cricketveld (De Linie) op de kaart. Iets waar we trots op mogen zijn, maar waar ook meer bekendheid over mag komen.”

Het komend seizoen speelt de club in de overgangsfase en daarna in de 1e klasse. De club doet graag iet extra’s voor kansarme jongeren en jongeren uit het AZC, om hen koste wat het kost, te laten sporten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button