Den Helder

Gemeente nog 3,5 jaar langer in pand Rabobank

Adverentie

De gemeente Den Helder en de Rabobank verlengen het huurcontract voor de tijdelijke huisvesting van het gemeentepersoneel aan de Verkeerstorenweg met 3,5 jaar. Gemeentesecretaris Robert Reus en directievoorzitter Rabobank Kop van Noord-Holland, Harry Nieuwenhuizen, ondertekenen de overeenkomst maandag 30 september aanstaande. Dit gebeurt om 12.30 uur in de collegekamer aan de Verkeerstorenweg.

Begin volgend jaar verlaat de gemeente de locaties aan de drs. F. Bijlweg 2 en drs. F. Bijlweg 20. De ambtenaren die daar werken verhuizen naar de Kerkgracht en naar de Verkeerstorenweg. Zij blijven daar gehuisvest totdat het nieuwe stadhuis op Willemsoord, in de gebouwen 66 en 72, gereed is.

Het wordt dus drukker aan de Verkeerstorenweg. Maar door ontwikkelingen bij de Rabobank en verhuizing van een deel van de ambtenaren naar de Kerkgracht, komt er meer ruimte voor de gemeente in het pand. Harry Nieuwenhuizen geeft aan: “We zijn blij dat we het huurcontract voor nog een periode kunnen verlengen en we de gemeente nog iets meer kunnen faciliteren en onze eigen dienstverlening vanuit deze mooie plek kunnen voortzetten. Er is sprake van een goede win-win situatie en we maken gezamenlijk gebruik van de ruime faciliteiten die dit pand biedt.” Gemeentesecretaris Robert Reus: “Ik sluit me daarbij aan, daarbij is het is fijn dat alle werknemers van de gemeente nu een goede werkplek hebben.”

Kerkgracht
Aan de Kerkgracht ontvangt de gemeente straks zijn bezoekers. Hier komen de publieksbalies, spreekkamers, werkplekken en de trouwzaal. Maar ook de fractie- en vergaderruimtes, de commissiekamers en de raadszaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button