Overige

Live meekijken naar Tedx

Advertentie:

Meekijken met het grote TEDx-event op vrijdag 4 november in Veghel, het kan!. Brabant ligt niet naast de deur, daarom kunnen liefhebbers van 10.00 tot 17.30 uur via een live-stream in de theaterzaal van School 7 in Den Helder (de bibliotheek) meekijken.

De TED-talks zijn inmiddels een bekende manier om kennis wereldwijd met elkaar te delen. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend; van kunstmatige intelligentie tot fake news. Er komen heel wat inspirerende sprekers langs in Veghel. Onder hen Peer Swinkels, de CEO van Royal Swinkels Family Brewery, vroeger beter bekend als Bavaria.

Uit Mountain View Silicon Valley in Amerika komt Michiel Bakker. Hij is als Director Global Workspace Programs wereldwijd verantwoordelijk voor dagelijks 178.000 maaltijden voor alle Google-vestigingen. Ook uit de VS, maar dan uit Brooklyn New York, komt Belinda van Valkenburg. Zij werkte bij Pixar mee aan de tot standkoming van animatiefilms als Star Troopers en Finding Nemo.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button