Uitgaan

Lunchen of brunchen bij het Picknick-Concert

Adverentie

Een ieder is op zondag 6 oktober welkom vanaf 11.45 uur in dorpshuis de Oude School aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. Het concert begint  om 12.00 uur en eindigt rond 13.00 uur.

Indoor genieten vanaf de zelf meegebrachte picknickkleed of op een speciale zitplaats? De zelf meegenomen lunch of brunch verorberen onder het genot van een concert van het opleidingsorkest van de Muziekvereniging Wieringerwaard?

Bezoekers kunnen samen met hun gezin, familie, vrienden of kennissen vanaf hun picknickkleed of op een van de speciale “landelijke zitplaatsen” genieten. Er zal een zomerse sfeer zijn en iedereen zal het gevoel hebben op een weiland te zijn.

De toegangsprijs is € 5,00 per persoon. Kinderen jonger dan 18 jaar en onder begeleiding van een volwassene is de toegangsprijs € 1,00.

Meer informatie op www.muziekverenigingwieringerwaard.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button