Uitgaan

Meezingen in School 7 over voertuigen

Advertentie:

Iedere tweede dinsdag van de maand zingt zangeres Evelien van Leeuwen een uur Nederlandstalige liedjes rondom een bepaald thema in School 7 Den Helder. De komende meezingmiddag is op dinsdag 8 oktober om 15.00 uur en sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek: Op reis!

De deelnemers  gaan met Evelien op reis door de muziek. Liedjes over verschillende voertuigen komen voorbij. Zoals: ‘In een rijtuigje…’ en ‘Op de step’. De meezingmiddag is voor iedereen die graag zingt en het gezellig vindt om dit samen met anderen te doen. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button