Den Helder

Raadsvergadering voor waarnemend burgemeester Jeroen Nobel

Advertentie:

Tijdens een bijzondere raadsvergadering op maandag 30 september wordt Jeroen Nobel geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van Den Helder. Na afloop van deze plechtigheid is er een receptie waar alle inwoners van Den Helder welkom zijn om de waarnemend burgemeester te ontmoeten en te feliciteren.

De installatie vindt plaats tijdens een bijzondere raadsvergadering die om 19.30 uur start in de raadzaal van het stadhuis, drs. F. Bijlweg 20. De vergadering is live te volgen via de website https://gemeenteraad.denhelder.nl.

Na afloop van de bijzondere raadsvergadering is er een receptie in de plaza van het stadhuis. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button