Hollands Kroon

Game, set and match voor De Maaier

Hollands Kroon – Woonzorggroep Samen bood een grote roestvrijstalen dubbele koelkast aan bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Deze komt uit Zorgcentrum Noorderlicht in Hippolytushoef. Binnenkort gaat daar de sloophamer in. Om plaats te maken voor twee nieuwe woongebouwen.

Tennisclub De Maaier uit Wieringerwerf kan deze koelkast wel gebruiken. Toen René Schiphof van deze vereniging kwam kijken naar dit mooie apparaat, mocht hij van Monique Seekles ook nog even op zolder kijken. Daar vond hij ook nog een mooie nieuwe verhoogde toiletpot voor het nieuw te bouwen invalidentoilet bij de tennisbanen. Weer een match.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button