Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Laatste historische rondleiding Fort Erfprins voor 2022

Advertentie:

Den Helder – Fort Erfprins in Den Helder opent op zaterdag 1 oktober voor de laatste keer dit jaar de deuren voor een historische rondleiding. Dit authentieke fort heeft onder andere een ‘Oudheidskamer’ waar diverse voorwerpen te zien zijn die op het fort zijn gevonden en gebruikt. De sfeer van de 19e eeuw is nog voelbaar.

Voor de rondleiding dienen belangstellenden zich vooraf aan te melden via het Toeristisch Informatiecentrum Willemsoord (TIW), gebouw 52A op Willemsoord in Den Helder. Dat kan ook telefonisch via 0223 616100. Ook is het mogelijk om via het online inschrijfformulier op www.forterfprins.nl aan te melden. Op de website staat ook meer informatie over de voorwaarden en de documenten die nodig zijn om in te schrijven. Inschrijving voor de rondleiding kan tot uiterlijk woensdag 28 september, vóór 15.00 uur. De kosten bedragen €5,- per persoon. De leeftijdstoegang is vanaf 14 jaar. Aansluiten op de dag zelf is niet mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button