Hollands KroonUitgaan

Lindsay Clark uit Portland (US) komt naar Hippolytushoef

Hippolytushoef – De Kas in Hippolytushoef verwelkomt op zaterdag 8 oktober songwriter en multi-instrumentalist Lindsay Clark uit Portland (US). De Kas organiseert sinds vorig jaar november concerten in de kas in de achtertuin van Dina Popma.

Dina is zelf ook zangeres en toen ze op Wieringen kwam te wonen voelde ze de behoefte om een plek te creeën waar mensen in een intieme setting konden genieten van muziek met als achtergrond de weilanden en de zeedijk. Ze ontving artiesten zoals; Timo de Jong, Max Poolman en zelf trad ze ook op.

Ditmaal ontvangt Dina een dame uit Amerika en dat is wel heel speciaal. Songwriter en multi-instrumentalist Lindsay Clark is afkomstig uit Portland, Oregon. Ze heeft een balans weten te vinden tussen traditionele folk, Engelse folk, country en haar eigen versie van experimentele folk, rechtstreeks uit haar ziel. Haar inspiratie vindt ze in klassieke muziek, folk, bluegrass en haar vader’s platencollectie. Ze heeft een unieke en levendige stijl ontwikkeld als artiest, met haar voorliefde voor poëzie, rijke harmonieën en een stijl van autodidactische ‘fingerpicking’ beïnvloed door Nick Drake, John Fahey en vele anderen.

Datum: 8 oktober 2022
Aanvang: 20:00 uur
Kaartjes: 12,50 euro
Kaarten verkrijgbaar via: https://www.dinamusic.nl/dekasconcerten

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button