Hollands KroonPolitiek

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

Lutjewinkel – De fractie van GroenLinks Hollands Kroon houdt op maandag 3 oktober een openbaar fractieoverleg in Cultuurhuis de Kolk te Lutjewinkel. De aanvang is om 19.30.

Iedereen is van harte welkom. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Ook voor andere zaken kan de fractie via dat mailadres bereikt worden. Meestal houdt de partij één openbare fractievergadering per maand. In oktober zijn er twee: Niet alleen op 3 oktober, maar ook op 24 oktober. Daaropvolgende openbare fractievergaderingen zijn op 14 november en 12 december.

Agenda 3 oktober
1 Opening, mededelingen, vaststelling agenda
2 Insprekers, actuele onderwerpen
3 De onderwerpen van de raadsvergadering van 13 oktober 2022.
4 Wat verder ter tafel komt, rondvraag
5 Sluiting 22.00 uur

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button