Den HelderUitgaan

Voorverkoop ‘Den Helder Bockt’ bijna van start

Den Helder – ‘Den Helder Bockt’ is de halfjaarlijkse tocht langs zeven horeca locaties in Den Helder. Zondag 30 oktober 2022 is het weer zover. Dan staan de taps open voor de bezitters van een bockbier strippenkaart, waarmee ze 7 herfstbocken kunnen proeven voor een gereduceerde prijs. De voorverkoop van de strippenkaarten begint op zaterdag 1 oktober 2022.

Kaarten kosten €25,- per stuk en kunnen worden gehaald bij Het Biljart en Snooker Centrum, Café J.P. Dupont, Stadsbrouwerij Helderse Jongens, Stadsherberg Helsdeur, Neptunus Visrestaurant & Speciaalbier Café, Café Pimpandoer of Hotel Café Woud. Per locatie zijn slechts 70 kaarten beschikbaar. Het vertrekpunt van de tocht is altijd de locatie waar de strippenkaart is gekocht, vanaf daar is het aan de deelnemers om hun route te bepalen. Op alle locaties wordt naast elk bockbiertje een lekker hapje geserveerd.

Alle deelnemers van de tocht maken kans op een uitnodiging voor het eindfeest op zaterdag 8 november. Vol gestempelde kaarten kunnen worden ingeleverd bij de locatie waar de deelnemers vertrokken zijn. Na loting zullen 35 personen een uitnodiging ontvangen voor dit feest. Hierbij worden ze onthaald met een drankje en een hapje en maken ze kans op mooie prijzen waaronder cadeaubonnen van elk deelnemende locatie en de felbegeerde bockbierfiets.

De organisatie heeft er zin in: “Voorgaande edities van ‘Den Helder Bockt’ hebben bewezen dat dit een bijzonder gezellige dag is en niet alleen voor bezitters van een strippenkaart. Het is het ideale moment om die oude bekende weer eens tegen te komen.” Iedereen die geen bockbier liefhebber is of geen strippenkaart koopt wordt alsnog uitgenodigd om aan te sluiten. De kroegen zijn gewoon open.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button