Den HelderSport

Wisselende resultaten bij seizoenstart volleyballers MBSOV

Adverentie

Den Helder – De eerste competitiewedstrijden van de volleyballers van MBSOV zitten erop. Zowel de vrouwen als de mannen kwamen vrijdag in actie en zij boekten wisselende resultaten.

De Dames 1 van MBSOV maakt dit seizoen hun debuut in de promotieklasse. Daarin kwam de hoofdmacht van VV Amsterdam op bezoek. Het team uit de hoofdstad was een maatje te groot: zij wonnen met 1-3 in Den Helder (setstanden 18-25,19-25, 24-26 en 25-12).

Martijn Cusell, trainer/coach van MBSOV Dames 1: “We speelden goed, maar we moesten wennen aan het tempo en de vastheid van de tegenstander. Het waren hele lange rally’s. Daarnaast is het nog vroeg in het seizoen en zijn we nog niet ingespeeld en op volle kracht.” Desondanks is de oefenmeester trots op zijn team: “Het was een hoopvolle start, maar ik kan nog weinig zeggen over onze kansen dit seizoen. We zijn pas net gestart en we moeten de andere teams nog leren kennen.”

Heren te sterk voor VCJ’94
Heren 1 speelde de derby tegen VCJ’94 uit Julianadorp. Met een verpletterende uitslag van 4-0 en setstanden 25-11,25-14,25-12 en 25-7 werd de tegenstander onder luid applaus verslagen. Bij beide wedstrijden was er veel publiek aanwezig. De eerstvolgende thuiswedstrijden van de heren- en damesselectie is op vrijdag 13 oktober. Beide teams starten om 21:00 uur.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button