UitgaanZakelijk

Dunselman start jubileumjaar met open huis

Advertentie:

Nog een weekje en dan is het weer zover. Op zaterdag 2 november om 11.00 uur opent Bakkerij Dunselman haar deuren voor het publiek. Vanaf die datum gaat ook het jubileumjaar feestelijk van start, want in 2020 bestaat het bedrijf 160 jaar.

Tot 16.00 uur wordt er volop gebakken, zijn er demonstraties en is er van alles te proeven. De bakkers van Bakkerij Dunselman demonsteren live hoe onder meer Chocolade Bolgebakjes, Molenbrood, AmandelSpeculaas, Weihnachtsstollen, Huisduiner Kaasstengels en nog veel meer lekkernijen worden gemaakt.

Voor de kinderen is er gelegenheid met veel creativiteit en versiersels zelf een koek te versieren. Ook dit jaar is Bakkerij Dunselman geslaagd de Zingende Bakker te boeken die het evenement met zijn humoristische muziek zal verrassen. Aan het einde van de route door de bakkerij is een lokale markt, waarin diverse collega-ondernemers zich presenteren. Ook is er gelegenheid een heerlijk kopje koffie te drinken met uiteraard iets lekkers erbij.

Als klap op de vuurpijl heeft Dunselman, alleen voor bezoekers van het Open Huis , een super- aanbieding met een winkelwaarde van €38,95 voor maar €19,99. De productiebakkerij is gevestigd aan de Bedrijfsweg 15G op het industrieterrein De Schooten in Den Helder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button