Zeemacht

Flinke nederlaag voor Zeemacht zaalvoetbaldames

Na de sportieve wedstrijd van vorige week mochten de meiden van Zeemacht het vrijdagavnd wederom opnemen tegen het sterke Reigerboys. De wedstrijd werd gespeeld in de Deimoshal. Na ongeveer vijf minuten spelen kwam Zeemacht op een 2-0 achterstand te staan. Het was Zeemacht die de eerste fase van de wedstrijd achter de feiten aanliep.

Na miscommunicatie achterin viel ook nog een rommelige derde goal. In de 18e minuut dan toch een mooie individuele actie van Celine van der Laan, die de bal helaas snoeihard op de paal wist te raken. Reigerboys wist in de laatste minuut van de eerste helft de stand nog op 4-0 te zetten en zo gingen de meiden van Zeemacht met veel ongeloof de rust in.

Reigerboys, dat met 1 wissel de wedstrijd inging, wist toch de overhand te houden. In de 20e minuut een mooie actie uitgespeeld door Zeemacht, waarbij de bal helaas weer net niet over de lijn viel. Het zat Zeemacht niet bepaald mee. Door Zeemacht werden ook in de tweede fase van de wedstrijd weinig kansen gecreëerd. In de 15e minuut viel de 5-0 voor Reigerboys, door wat gaten die er achterin bij de meiden van Zeemacht ontstonden. Wederom door miscommunicatie viel daarna ook de 6-0.

8-1
Reigerboys zette een goede wedstrijd neer en bleef rustig het eigen spel spelen. Nog met vijf minuten speeltijd op het scorebord wist de thuisploeg haar krachten nog een keer in te zetten voor de 7-0 en kort hierna ook de 8-0. Bianca Kwast wist in de laatste minuut via een vrije trap de stand op 8-1 te brengen, wat ook de eindstand was.

Vrijdag 1 november spelen de beide teams van Zeemacht tegen elkaar. De wedstrijd begint om 21.05 uur in sporthal De Slenk aan de Jan Aarjensz Prinsstraat 46 in Den Helder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button