Cultuur/NatuurJeugd

Halloween Fort Kijkduin, the Final Edition

De laatste editie van Halloween in Fort Kijkduin was vrijdagavond een doorslaand succes. Zo’n duizend mensen kochten een kaartje en namen de doodenge route door het fort. Voor sommige was het zo spannend dat ze voortijdig de route verlieten. Gelukkig kon iedereen na afloop even bijkomen in Café Macabre. Even wat drinken, een popcorn of suikerspin tegen de schrik en dan nog even op de foto met één van de figuranten.

Alle figuranten moesten in de bloederige schmink (DHfoto)

voorbereiding
De hele dag waren de teams in hun zones druk bezig om een echte Halloweensfeer neer te zetten. Natuurlijk moesten alle figuranten ook nog even in de schmink. Het leek wel een bijennest van de meest enge figuren. De organisatie had voor de spelers een broodje en soep geregeld. Met een lege maag is het immers moeilijk mensen aan het schrikken maken.

Final Edition
De dramatische titel dekt de lading eigenlijk wel. Het evenement wordt al jaren in Fort Kijkduin georganiseerd, maar die gaan een andere koers varen. “Of we op een nieuwe locatie hetzelfde gaan doen denk ik niet”, aldus Bas Ouwens van Mee&De Weering “Na zo’n prachtige locatie ben ik bang dat het alleen maar minder kan zijn, dus misschien moeten we maar iets heel anders verzinnen.”

Grote groepen maakten hun zone tot de meest spannende locatie (DHfoto)

 

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button