Den HelderZakelijk

Leef! geopend in de Spoorstraat

Den Helder – Lydia de Loos heeft zaterdagochtend in de Spoorstraat haar winkel “Leef!” geopend. Dat gebeurde uiteraard niet met een groot feest, maar in alle vroegte en met een select gezelschap.

Met Leef!, herkenbaar aan de ramen met gouden schilderijlijsten, heeft dit deel van de Spoorstraat er weer een bijzondere winkel bij. De komende maanden een anders-dan-andere-kerstwinkel, waar het heerlijk rondsnuffelen is; daarna als winkel vol hebbedingen voor het interieur. Ook gaat ze er creatieve workshops geven en natuurlijk zelf schilderen en beeldhouwen.

Het pand is van Woningstichting/Helder Vastgoed en daarom had Lydia de Loos algemeen directeur Robbert Waltmann gevraagd voor de opening. Waltmann zei blij te zijn met de nieuwe impuls voor dit deel van de Spoorstraat en memoreerde hoe de uitbundigheid van het winkelinterieur reflecteert hoe de kunstenares in het leven staat: ook bij tegenwind enthousiast blijven, nieuwe kansen zien en er dan vol in gaan.

Leef! (in het pand waar vroeger Bruna was gevestigd) is komende week van maandag tot en met zaterdag en daarna van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11.00 uur.

Bron: Samen Bouwen aan Den Helder

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button