Ingezonden

Verras uw personeel op originele en typisch Hollandse wijze: met een sinterklaaspakket

Advertentie:

Als het in november guurder en guurder wordt, ontstaat op zeker moment die speciale sfeer in ons land: de sinterklaasstemming. Het eeuwenoude feest zorgt voor geborgen- en gezelligheid bij families en u als werkgever speelt daar spontaan op in. Hoe kunt u beter uw trouwe werknemers verrassen dan met een echt Hollands sinterklaaspakket? Het is weer eens wat anders. Daarnaast zijn er andere redenen om zo eind november met een vrolijk pakket vol presentjes op kantoor te verschijnen.

Typisch Hollands feestje: hou de traditie in ere

Elders in de wereld staat december in het teken van Kerstmis, in Nederland en België hebben we de unieke traditie van het sinterklaasfeest – hoewel er in sommige Europese landen een variant bestaat. De bootintocht van de goedheiligman in november is een van de gezelligste zaterdagen van het jaar, het zetten van de schoen is voor kinderen een spannend ritueel en de pakjesavond het vanzelfsprekende hoogtepunt. Als werkgever moedigt u die oer-Hollandse traditie aan met een sinterklaaspakket zoals die te vinden zijn op de website sandersgifts.nl.

Inleven in uw personeel: zelf uw sinterklaaspakketten samenstellen

Het is zaak om bij het zelf samenstellen van die sinterklaaspakketten in de leefwereld van elke afzonderlijke werknemer te duiken: heeft hij of zij kinderen, houdt diegene van zoetigheid of juist iets hartigs, wat zijn de hobby’s? Steek daar wat extra aandacht en moeite in, want het sinterklaaspakket wordt op die manier uniek voor iedereen. U kunt kiezen uit talloze items van A-merken, lekkernijen en gadgets voor jong en oud, en laat zich bovendien inspireren door de vele andere mogelijkheden op relatiegeschenkenplatform Sanders Gifts.

Relatiegeschenken motiveren en kweken sympathie

Het is bekend dat relatiegeschenken, het hele jaar door, de werkdruk even ‘breken’. De spreekwoordelijke boog kan niet altijd gespannen staan en op een andere manier uw waardering uitspreken dan via het salaris is essentieel voor de duurzaamheid van uw zakenrelatie. Dat geldt zowel voor uw team als voor klanten en andere contacten. Een kleine of grote attentie houdt de moed erin en maakt de verhoudingen wat losser. Ook omdat zo’n sinterklaaspakket de nodige gespreksstof in de kantoortuin brengt. Of op welke werkplek dan ook.

Goede PR met een sinterklaaspakket

Wie zijn personeel regelmatig trakteert, creëert niet alleen meer motivatie en een opgetogen sfeer op de werkvloer, maar ook indirecte PR. De ontvangers van de pakketten laten thuis vanzelfsprekend zien wat voor heerlijkheden en andere mooie presentjes ze hebben meegebracht. Sommigen delen de cadeaus maar al te graag op hun sociale kanalen. Zo staat u er als werkgever goed op.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button