Den HelderVideo

Eén minuut gratis winkelen levert het Vogelasiel tweehonderd euro op (video)

Adverentie

Den Helder – Eén minuut gratis winkelen voor mevrouw Zerp uit Den Helder. Dat won ze vorig jaar al bij de loterij ter ere van het 50-jarig bestaan van winkelcentrum in De Schooten. Door coronaperikelen kon het echter lange tijd niet doorgaan. Op 26 oktober kon de gouden minuut dan eindelijk verzilverd worden.

Er waren eigenlijk twee winnaars, maar uiteindelijk heeft er maar één iemand door de winkel gerend. De andere winnaar doneerde haar opbrengst aan het Vogelasiel. Daar konden de winkeliers zich helemaal in vinden. “We hebben samen besloten om het bedrag van mevrouw Zerp te verdubbelen en dat bedrag aan het Vogelasiel te schenken”, vertelt de voorzitter van de winkeliersvereniging, Kitty van der Stoop.

Na een minuut, die volgens de winnares veel sneller ging dan verwacht, zat er voor €100,- aan boodschappen in het karretje. Mevrouw Zerp kon met de boodschappen naar huis, aan het Vogelasiel werd een cheque ter waarde van €200,- overhandigd.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button