Uitgaan

Lichtzee in de Michaëlskerk

Oosterland – Tijdens Allerzielen is er voor velen een meditatief moment. Anders dan anders wordt op 7 november stilgestaan bij Allerzielen in de Michaëlskerk. Om 19:15 en 20:30 uur wordt de lichtreiziger geïntroduceerd met gedichten en live muziek.

De bezoekers worden meegenomen op de zoektocht naar hun geliefde overledenen. Zijn ze verdwenen? Zijn ze nog bij ons? Zijn ze ver weg of zien we hen nog steeds onderweg? Anders dan anders staan ze in de Michaëlskerk stil bij Allerzielen. De lichtreiziger vergezelt de aanwezigen bij deze zoektocht en zijn stem wijst wellicht de weg om te gaan.

Reserveren is noodzakelijk. Het aanmeldformulier treft in de agenda op de website

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button