Uitgaan

Vrienden organiseren weer een Rondo Musica

Adverentie

Den Heldder – De vrienden van Den Helder organiseren weer een Rondo Musica. Op zondag 14 november van 13:00 tot 17:00 uur kunnen drie locaties worden bezocht. In Theater de Kampanje, Bodylanguage Rik Niks en School 7 vinden optredens van telkens een half uur plaats.

Voor deze Rondo Musica zijn vier acts vastgelegd: Krystl & Rachèl, a balladeer, Secret Rendezvous en Katie Koss. Bezoekers van het evenement lopen een ‘rondje’ door de stad en bezoeken steeds een nieuw optreden.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website. Op deze website is meer informatie te vinden. Kaarten voor vrienden kosten 11 euro per stuk (inclusief servicekosten) en voor diegene die nog geen vriend zijn, is het 21 euro per kaart (inclusief servicekosten). Deelnemers kunnen vooraf ook via de website vriend worden en zo gebruik maken van korting voor de komende evenementen die worden georganiseerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button