Den HelderUitgaan

Kunstzin presenteert Maestro Julianadorp 2022

Advertentie:

Julianadorp – Na een pauze van twee jaar mogen bekende Juliandadorpers de strijd weer met elkaar aan. Het Maestro project van muziekvereniging Kunstzin gaat wederom van start.

Tijdens het Maestro project, geïnspireerd op de gelijknamige Tv-serie, gaan drie deelnemers de muzikale strijd met elkaar aan. De deelnemers van dit jaar zijn Gerrit van Mullem, Mirjam Kisteman en Michel Jansen. Na een masterclass van dirigent Aad Kloos om de kneepjes van het dirigentschap in de vingers te krijgen, laten de drie bekende dorpers hun muzikale kunsten zien door het volledig orkest van Kunstzin te leiden. De deelnemers worden beoordeeld door een vakjury, maar ook het aanwezige publiek krijgt een stem in het aanwijzen van de winnaar.

De deelnemers dirigeren niet alleen een eigen gekozen muziekstuk. Net als in vorige edities is ook dit jaar een estafette-muziekstuk toegevoegd. Daarnaast worden de deelnemers uitgedaagd een bekende medley met zijn drieën tot een goed einde te brengen. Het Maestro concert is gratis toegankelijk en zal plaatsvinden op zondag 6 november van twee uur tot kwart over drie in de Ontmoetingskerk op het Loopuytpark.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button