112

Twee gewonden en aanhoudingen bij steekpartij Den Helder

Adverentie

Den Helder – De politie van Den Helder werd donderdagmiddag omstreeks 17.00 uur opgeroepen voor een steekpartij aan de Grebbestraat. Ter plaatse bleek er een steekpartij te hebben plaatsgevonden in een appartement op de tweede etage van een flatgebouw.

Meerdere politie-eenheden kwamen samen met twee ambulances ter plaatse. Na een eerste check door het ambulancepersoneel zijn twee personen (een man en een vrouw) naar het ziekenhuis gebracht vanwege de opgelopen verwondingen. De twee zijn later door de politie aangehouden.

De politie heeft een mes in beslag genomen. De man en de vrouw zijn aangehouden wegens mishandeling. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de zaak.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. Gelukkig is er volgens onze burgemeester niets aan de hand in deze gemeente en voelt ieder zich veiliger dan ooit

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: