Uitgaan

Vrienden organiseren weer de Rondo Musica

Adverentie

Den Helder – De Vrienden van Den Helder organiseren zondag 29 oktober weer een editie van Rondo Musica. Gregory Page (USA), Toverberg, Maddy Moreah en GINGE zijn de vier vastgelegde artiesten die komen optreden. Bezoekers van het evenement lopen een ‘rondje’ door de stad en bezoeken een optreden van een half uur bij Theater de Kampanje, Zevenskoop, Bodylanguage Rik Niks en School 7.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website, www.vriendenvandenhelder.nl. Kaarten voor vrienden kosten 15 euro per stuk (exclusief servicekosten) en voor diegene die nog geen vriend zijn, is het 22,50 euro per kaart (exclusief servicekosten).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button